Υλικά:
- 1 πακέτο μακαρόνια
- 350 γρ. μανιτάρια portabello
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- κρεμμύδι
- 1 χούφτα μαϊντανός
- 10 γρ. ξηρά μανιτάρια
- 1 χούφτα σέλινο
- ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση: Βάζετε τα αποξηραμένα μανιτάρια μαζί με το μαϊντανό, το σέλινο και το κρεμμύδι στο μπλέντερ και τα χτυπάτε καλά. Σε βαθύ τηγάνι τα τσιγαρίζετε σε ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα μανιτάρια και αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν σε χαμηλή φωτιά. ρίχνετε το μπαλσάμικο. Παράλληλα βράζετε τα μακαρόνια. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος στα μανιτάρια και αφήνετε τη σάλτσα να "δέσει" σε χαμηλή φωτιά προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.