Υλικά:
- 1 πακέτο μακαρόνια
- 350 γρ. μανιτάρια portabello
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- κρεμμύδι
- 1 χούφτα μαϊντανός
- 10 γρ. ξηρά μανιτάρια
- 1 χούφτα σέλινο
- ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση: Βάζετε τα αποξηραμένα μανιτάρια μαζί με το μαϊντανό, το σέλινο και το κρεμμύδι στο μπλέντερ και τα χτυπάτε καλά. Σε βαθύ τηγάνι τα τσιγαρίζετε σε ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα μανιτάρια και αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν σε χαμηλή φωτιά. ρίχνετε το μπαλσάμικο. Παράλληλα βράζετε τα μακαρόνια. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος στα μανιτάρια και αφήνετε τη σάλτσα να "δέσει" σε χαμηλή φωτιά προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο