Υλικά:
- 4 αβγά
- 1 κουτί με ψιλοκομμένες ντομάτες
- 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι
Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ τηγάνι, τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια ρίχνετε την ψιλοκομμένη ντομάτα και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά. Αφήνετε να πάρει μία βράση η σάλτσα και τη ρίχνετε σε ένα βαθύ πυρίμαχο σκεύος. Σπάτε από πάνω τα αβγά και ψήνετε στο φούρνο στους 180. Λίγο πριν σφίξουν τα αβγά τα βγάζετε από τον φούρνο και ρίχνετε το τυρί. Τοποθετείτε ξανά στον φούρνο και ψήνετε μέχρι να ροδίσει.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.