COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μανιτάρια Portobello με γέμιση τυρί και ντομάτα


27 Ιουνίου 2016

Υλικά:

  • 2 κ.σ.βούτυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 5 μεγάλα μανιτάρια Portobello καθαρισμένα από το κοτσάνι
  • 5 mini μπάλες από μοτσαρέλα κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 1 κούπα ντοματίνια κομμένα στην μέση
  • φρέσκος βασιλικός για γαρνίρισμα
  • σιρόπι μπαλσάμικο

Εκτέλεση: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνετε το βούτυρο μαζί με το σκόρδα αφήνοντας να πάρει το άρωμα του. Στη συνέχεια αλείφετε με αυτό τα μανιτάρια. Γεμίζετε με τις ντομάτες και την μοτσαρέλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 μέχρι να ροδίσουν. Γαρνίρετε με φρέσκα φύλλα βασιλικού και ελάχιστο σιρόπι μπαλσάμικο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.