COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πατάτες γεμιστές με μπέικον και τυρί


22 Αυγούστου 2016

Υλικά: 

  • 4 πατάτες
  • 1 πιπεριά σε κομματάκια
  • 4 φέτες μπέικον
  • 1 κ. γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 100 γραμμάρια τριμμένο κίτρινο τυρί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κ. γλυκού πάπρικα
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα για 15 λεπτά. Όταν είναι έτοιμες τις τοποθετούμε την κάθε μία σε φωλιές από αλουμινόχαρτο. Βγάζουμε με ένα κουτάλι τη σάρκα και την πολτοποιούμε μαζί με το μπέικον, το ελαιόλαδο, την πάπρικα, την πιπεριά, το τυρί (κρατάμε λίγο και για το τέλος) και το αλάτι-πιπέρι. Γεμίζουμε τις πατάτες με το μίγμα, πασπαλίζουμε με λίγο τυρί και ψήνουμε σε μέτριο προς δυνατό φούρνο για περίπου 20΄.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.