COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πατάτες με μπεσαμέλ, τυρί και λουκάνικα


21 Σεπτεμβρίου 2016

1470054179_72713e14e5b387fc85de0256c2b91f9031bdbf58-135109230-640x427.jpg

Υλικά:

  • 4 πατάτες
  • 4 λουκάνικα
  • 2 μοτσαρέλα
  • 200 ml  μπεσαμέλ
  • Παρμεζάνα
  • Αλάτι για γεύση
  • Πιπέρι για γεύση

  Προετοιμασία:

Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό και όταν είναι έτοιμες τις αφήνετε να κρυώσουν. Εντωμεταξύ κόβετε τη μοτσαρέλα και το λουκάνικο σε μικρούς κύβους. Ανοίγουμε στη μέση τις πατάτες και αφαιρούμε τη σάρκα τους και τη βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τη μοτσαρέλα και τα λουκάνικα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ύστερα προσθέτουμε τη μπεσαμέλ και αλατοπιπερώνουμε. Όταν ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά γεμίζουμε τις πατάτες και από πάνω ρίχνουμε παρμεζάνα κατά βούληση. Βάζουμε τις πατάτες σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 ° C για περίπου 15 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.