COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Αυγά με πατάτες και φέτα


11 Νοεμβρίου 2016

One-Pot-Spicy-Eggs-and-Potatoes-with-Goat-Cheese-2-600x900-1.jpg

Υλικά:

  • 3-4 πατάτες
  • 3 αυγά
  • 300 γραμμάρια φέτα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση: Πλένουμε, καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε. Σε ένα βαθύ και μεγάλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και όταν είναι ζεστό ρίχνουμε τις πατάτες. Μόλις είναι έτοιμες, τις βάζουμε σε μια πιατέλα με χαρτί κουζίνας . Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά αφού προσθέσουμε λίγο αλατοπίπερο και σε ένα άλλο πιάτο θρυμματίζουμε τη φέτα. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λάδι και μόλις κάψει προσθέτουμε τις πατάτες και από πάνω τα αυγά και ανακατεύουμε ώσπου να ψηθεί το αυγό, τότε προσθέτουμε τη φέτα, ανακατεύουμε λίγο να ψιλολιώσει και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό αφού του προσθέσουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.