Συστατικά
1 κιλό σουπιές
1 κιλό σπανάκι
500 ml ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 ματσάκι άνηθο
Αλάτι και πιπέρι
Υλικά
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το λάδι κα προσθέτομε τον άνηθο και στη συνέχεια τις σουπιές, αφού τις έχουμε πλύνει και κόψει σε κομματάκια. Όταν πάρουν μια βράση σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιερώνουμε και προσθέτουμε 2 φλιτζάνια νερό. Αφήνουμε να μισοψηθεί και ρίχνουμε το σπανάκι. Σε 10 λεπτά είναι έτοιμες για απόλαυση.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.