Υλικά
200 γραμμάρια λευκό ταραμά
1 κρεμμύδι
100 ml χυμό λεμόνι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
350 γραμμάρια ψίχα ψωμιού, μουσκεμένο σε νερό και στραγγισμένο καλά
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το κρεμμύδι με τον ταραμά και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο, χτυπώντας μέχρι να γίνουν πολτός. Ύστερα προσθέτουμε τη ψίχα και το λεμόνι και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Δοκιμάζουμε ώστε να έρθει η γεύση που μας αρέσει. Σερβίρουμε σε ένα μπολ και απολαμβάνουμε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.