COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σας αποκαλύπτουμε τη μυστική συνταγή για τους πιο νόστιμους πατατοκεφτέδες


6 Μαΐου 2017

polpette-di-tonno-e-patate.jpg

Υλικά

1 κιλό πατάτες

1 κρεμμύδι

2 αυγά

1 κουταλάκι ρίγανη

1 κ. σούπας άνιθο, ψιλοκομμένο

1 κ. σούπας δυόσμο, ψιλοκομμένο

300 γραμμάρια κίτρινο τυρί

αλάτι και πιπέρι

1/2 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη

Αλεύρι

Λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτε και τις βράζουμε σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό. Όταν είναι έτοιμες τις πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν πουρές. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το τυρί, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τη ρίγανη, τον άνηθο, το δυόσμο και τον πουρέ και ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Ύστερα προσθέτουμε και τη φρυγανιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το μίγμα να γίνει σφιχτό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε τριμμένη φρυγανιά. Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε και από τις δυο μεριές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.