COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κάντε ένα γευστικό ταξίδι φτιάχνοντας ρολά κοτόπουλου με τυρί, ζαμπόν και φασκόμηλο


15 Μαΐου 2017

involtini-ricotta-crudo4.jpg

Υλικά

4 φέτες στήθος κοτόπουλου

3 φύλλα φασκόμηλο

4 κουταλιές της σούπας τυρί ανθότυρο

4 φέτες ζαμπόν

Μερικά κλωναράκια θυμάρι

Αλάτι και πιπέρι

Ελαιόλαδο 

2-3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το φασκόμηλο και το ανακατεύουμε με το ανθότυρο, το αλάτι και το πιπέρι. Παίρνουμε τις φέτες ζαμπόν και τις γεμίζουμε μια μια ξεχωριστά με το μίγμα από το τυρί και το φασκόμηλο και ύστερα τυλίγουμε τα στήθη κοτόπουλου και τα κλείνουμε με τη βοήθεια της οδοντογλυφίδας. Ύστερα τοποθετούμε τα ρολά στο ψυγείο για  για 1-2 ώρες,

Βάζουμε  ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τοποθετούμε τα ρολά κοτόπουλο. Τα τσιγαρίζουμε και από τις δυο πλευρές και όταν πάρουν λίγο χρώμα προσθέτουμε το κρασί, ρίχνουμε μερικά κλωναράκια θυμάρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για δέκα λεπτά με κλειστό το καπάκι. Σερβίρετε ζεστό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.