Η αυθεντική συνταγή για να φτιάξουμε την αγαπημένη μας στραπατσάδα με φέτα
1 Ιουνίου 2017
Υλικά
2 ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες
3 αυγά
Λίγη φέτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι. Στο μεταξύ, ξεφλουδίζετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ανάβετε το μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά και ρίχνετε στο τηγάνι τις ντομάτες. Ανακατεύετε, αλατοπιπερώνετε και τις αφήνετε να βράσουν. Σε ένα μπολ σπάτε τα αυγά, βάζετε αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάτε. Όταν οι ντομάτες έχουν απορροφήσει τα υγρά τους ρίχνετε τα αυγά και ανακατεύετε τα υλικά. Αφήνετε τη στραπατσάδα να δέσει, θρυμματίζετε από πάνω λίγη φέτα και σερβίρετε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.