COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτό το γεμιστό ψωμί με τυρί και ζαμπόν θα τρελάνει τον ουρανίσκο σας


10 Ιουνίου 2017

danubio3.jpg

Υλικά

200 γραμμάρια ζεστό νερό

50 γραμμάρια ζεστό γάλα

50 γραμμάρια ηλιέλαιο

1 φακελάκι μαγιά

250 γραμμάρια αλεύρι

250 γραμμάρια αλεύρι Μανιτόμπα

1 κουταλιά ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Για τη γέμιση:

ζαμπόν και μοτσαρέλα

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υγρά στο μπολ και ζυμώνουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτομε αλάτι και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη καλύπτουμε με μια μεμβράνη και την αφήνουμε για μια ώρα να ξεκουραστεί. Ύστερα ζυμώνουμε πάλι και ανοίγουμε τη ζύμη ώστε να τη γεμίσουμε το τυρί και το ζαμπόν και την τυλίγουμε γύρω από τον εαυτό της, όχι όμως πολύ σφιχτά. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.