Ζυμαρικά στο φούρνο με πατάτες, σολομό και καπνιστό τυρί και δεν θα θέλετε να τελειώσουν
20 Ιουνίου 2017

Υλικά
1/2 κιλό πένες
180 γραμμάρια σολομό
150 γραμμάρια καπνιστό τυρί
2 πατάτες
2 κουτιά κρέμα γάλακτος
50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Καταρχάς βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα και όταν είναι έτοιμες, τις κόβουμε σε κύβους. Καθαρίζουμε το σολομό και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε και το καπνιστό τυρί. Εντωμεταξύ μαγειρεύουμε τα μακαρόνια. Βάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες, το σολομό, το καπνιστό τυρί και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε τα μακαρόνια μαζί με το μίγμα σε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10-15 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.