COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ζυμαρικά στο φούρνο με πατάτες, σολομό και καπνιστό τυρί και δεν θα θέλετε να τελειώσουν


20 Ιουνίου 2017

pasta-al-salmone-e-patate-gratinata-al-forno3b.jpg

Υλικά

1/2 κιλό πένες

180 γραμμάρια σολομό

150 γραμμάρια καπνιστό τυρί

2 πατάτες

2 κουτιά κρέμα γάλακτος

50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Καταρχάς βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα και όταν είναι έτοιμες, τις κόβουμε σε κύβους. Καθαρίζουμε το σολομό και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε και το καπνιστό τυρί. Εντωμεταξύ μαγειρεύουμε τα μακαρόνια. Βάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες, το σολομό, το καπνιστό τυρί και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε τα μακαρόνια μαζί με το μίγμα σε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10-15 λεπτά. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.