Η πιο εύκολη συνταγή για μιλφέιγ σολομού με πατάτες

Κυριακή 20 Μάιος 2018
millefoglie-di-salmone-e-patate-al-forno.jpg

Υλικά

800 γραμμάρια φιλέτα σολομού

5 πατάτες

Ελαιόλαδο

Λεμόνι

Αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, ρίχνουμε τις πατάτες και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Εν τω μεταξύ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στη συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί και βάζουμε 2 στρώσεις από πατάτες και ένα φιλέτο σολομού, συνεχίζουμε μέχρι να καταλήξουμε στην τελευταία στρώση που θα είναι με πατάτες. Προσθέτουμε αλάτι και ελαιόλαδο και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Σερβίρουμε με λεμόνι  και μερικά φύλλα του δενδρολίβανου. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα