Απολαυστική ομελέτα φούρνου με φέτα, ντοματίνια και παρμεζάνα
28 Ιουλίου 2017
Υλικά
6 μεγάλα αυγά
200 γραμμάρια φέτα
250 γραμμάρια ντοματίνια
100 ml γάλα
Ένα ματσάκι δυόσμο
3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
30 γραμμάρια κουκουνάρια
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C. Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε στα αυγά τη φέτα και το δυόσμο αφού την έχουμε ψιλοκόψει και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι. Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε ταψί κατάλληλο για μαγείρεμα στο φούρνο ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε την ομελέτα στο ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε τις ντομάτες και τα κουκουνάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 10 με 12 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.