COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μοσχαράκι με μπέικον έτσι όπως δεν το έχετε ξαναφάει


13 Αυγούστου 2017

b9488dd9-da13-46c2-9cbc-99ce4c701584-food52-03-12-13-0127.jpg

Υλικά

1 κιλό σπάλα μοσχαριού

200 γραμμάρια μπέικον

200 γραμμάρια βούτυρο

1 ποτήρι κόκκινο κρασί

Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβετε το μπέικον σε λωρίδες και τυλίγετε το μοσχάρι. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο, αφήνετε να κάψει και τοποθετείτε το κρέας να ροδίσει. Μόλις ροδίσει σβήνετε με το κρασί. Το τοποθετείτε μαζί με το ζουμί του σε ένα ταψί και το βάζετε στο φούρνο. Αφήνετε να ψηθεί για 2 περίπου ώρες στους 170 βαθμούς  βρέχοντάς το κατά διαστήματα με το ζουμί του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.