Σήμερα φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα μπιφτέκια σολομού
27 Σεπτεμβρίου 2017

Υλικά
400 γραμμάρια φιλέτο σολομού
1κ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
1κ. γλυκού σόγια σος
7 κλωνάρια μαϊντανού
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Πολτοποιούμε για λίγα δευτερόλεπτα και όταν είναι έτοιμο το μίγμα το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Τότε αρχίζουμε και πλάθουμε τα μπιφτέκια. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα αφήνουμε για μισή ώρα. Όταν περάσει ο χρόνος τα τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά. Σερβίρουμε με λαχανικά ή ρύζι.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο