COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα μπιφτέκια σολομού


27 Σεπτεμβρίου 2017

salmon-burgers-and-mango-jicama-slaw-main-image-3.jpg

Υλικά 

400 γραμμάρια φιλέτο σολομού

1κ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη

1κ. γλυκού σόγια σος

7 κλωνάρια μαϊντανού

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Πολτοποιούμε για λίγα δευτερόλεπτα και όταν είναι έτοιμο το μίγμα το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Τότε αρχίζουμε και πλάθουμε τα μπιφτέκια. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα αφήνουμε για μισή ώρα. Όταν περάσει ο χρόνος τα τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά. Σερβίρουμε με λαχανικά ή ρύζι. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.