Ένα διαφορετικό παστίτσιο με πατάτες, προσούτο και τυρί

Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017
zapekanka-iz-kartofelya-s-tvorogom-i-syrom.jpg

Υλικά

6 πατάτες του ίδιου μεγέθους

150 γραμμάρια προσούτο κότο 

200 γραμμάρια τυρί σκαμορτσα

1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα για 30 λεπτά. Όταν είναι έτοιμες τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε κομμάτια. Στη συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε ένα στρώμα πατάτες, ζαμπόν και τυρί κομμένο σε φέτες και πασπαλίζουμε θυμάρι. Συνεχίζουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.