
Υλικά
500 γραμμάρια σπαγγέτι ολικής άλεσης
4 ντομάτες κομμένες σε κύβους
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κ. σούπας μαϊντανό
1 κ. σούπας θυμάρι
2 κονσέρβες τόνού σε νερό
1κ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα στραγγίζουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τις δυο κονσέρβες τόνου, τις οποίες έχουμε στραγγίξει και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε. Μετά από 3 λεπτά προσθέτουμε τις ντομάτες, βράζουμε για 20 λεπτά και λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το μαϊντανό και το θυμάρι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα.
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.