Υλικά
500 γραμμάρια σπαγγέτι ολικής άλεσης
4 ντομάτες κομμένες σε κύβους
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κ. σούπας μαϊντανό
1 κ. σούπας θυμάρι
2 κονσέρβες τόνού σε νερό
1κ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα στραγγίζουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τις δυο κονσέρβες τόνου, τις οποίες έχουμε στραγγίξει και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε. Μετά από 3 λεπτά προσθέτουμε τις ντομάτες, βράζουμε για 20 λεπτά και λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το μαϊντανό και το θυμάρι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.