Υλικά
600 γραμμάρια φιλέτο χοιρινού
80 γραμμάρια μπέικον σε φέτες
10 γραμμάρια ψιλοκομμένα φουντούκια
2 κουτάλια μέλι
Βούτυρο
Ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε το φιλέτο χοιρινού σε μεγάλα κομμάτια και αλείψτε το καθένα με μια κουταλιά ελαιόλαδο, ρίξτε πιπέρι και αλάτι και αφήστε τα στην άκρη να ξεκουραστούν για 30 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε σε κάθε φιλέτο 2 λωρίδες μπέικον και κλείστε με οδοντογλυφίδες ώστε να μη φύγει το μπέικον κατά το μαγείρεμα.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας λάδι, λίγο βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο. Όταν πάρει χρώμα αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα φιλέτα. Τα μαγειρεύουμε καλά και από τις δυο πλευρές για περίπου 7 λεπτά. Όσο είναι ακόμα ζεστά ρίχνουμε απο πάνω τα φουντούκια, αφού τα έχουμε καβουρδίσει, και το μέλι.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.