
Υλικά
1/2 φλ. τραχανά γλυκό ή ξινό
1 φλ. γάλα
1 ½ φλ. νερό
4 κ. σούπας ελαιόλαδο
Αλατι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και γάλα και βράζουμε για λίγα λεπτά. Μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε τον τραχανά, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά. Παράλληλα ανακατεύουμε για να μη μας κολλήσει. Εάν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο παραπάνω νερό. Σερβίρουμε μαζί με τυρί φέτα αν θέλουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο