COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα φτιάχνουμε παραδοσιακή τραχανόσουπα


20 Νοεμβρίου 2017

trahana13.jpg

Υλικά

1/2 φλ. τραχανά γλυκό ή ξινό

1 φλ. γάλα

1 ½ φλ. νερό

4 κ. σούπας ελαιόλαδο

Αλατι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και γάλα και βράζουμε για λίγα λεπτά. Μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε τον τραχανά, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά. Παράλληλα ανακατεύουμε για να μη μας κολλήσει. Εάν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο παραπάνω νερό. Σερβίρουμε μαζί με τυρί φέτα αν θέλουμε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.