Υλικά
1 κιλό χοιρινό φιλέτο
1 λίτρο γάλα
1 κ. σούπας βούτυρο
1 ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αλείφουμε το χοιρινό με βούτυρο και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και μετά από λίγο ρίχνουμε και το γάλα μέχρι να καλύψει το κρέας και μαγειρεύουμε περίπου για μι ώρα. Μόλις ψηθεί κόβετε το κρέας σε φέτες και σερβίρετε με τη σάλτσα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.