Μπιφτέκι γεμιστό με αυγό όπως το φτιάχνουν στην Αμερική
28 Νοεμβρίου 2017

Υλικά
200 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς
1 αυγό
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλάθουμε τον κιμά, τον αλατιπιπερώνουμε και σχηματίζουμε ένα μεγάλο μπιφτέκι. Στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός ποτηριού ανοίγουμε μια τρύπα στο κέντρο του μπιφετκιού, όπου θα βάλουμε το αυγό. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε το μπιφτέκι από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν αρχίζει να παίρνει χρώμα προσθέτουμε στο κέντρο το αυγό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 4 λεπτά, ανάλογα πόσο μαλακό θέλουμε τον κρόκο.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο