
Υλικά
200 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς
1 αυγό
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλάθουμε τον κιμά, τον αλατιπιπερώνουμε και σχηματίζουμε ένα μεγάλο μπιφτέκι. Στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός ποτηριού ανοίγουμε μια τρύπα στο κέντρο του μπιφετκιού, όπου θα βάλουμε το αυγό. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε το μπιφτέκι από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν αρχίζει να παίρνει χρώμα προσθέτουμε στο κέντρο το αυγό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 4 λεπτά, ανάλογα πόσο μαλακό θέλουμε τον κρόκο.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Διαβάζονται Τώρα
- Οι αλτρουϊστές του ζωδιακού: 3 ζώδια που ενεργούν πάντα χωρίς προσωπικό όφελος
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.