COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μπιφτέκι γεμιστό με αυγό όπως το φτιάχνουν στην Αμερική


28 Νοεμβρίου 2017

hambuovo-2.jpg

Υλικά

200 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς

1 αυγό

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πλάθουμε τον κιμά, τον αλατιπιπερώνουμε και σχηματίζουμε ένα μεγάλο μπιφτέκι. Στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός ποτηριού ανοίγουμε μια τρύπα στο κέντρο του μπιφετκιού, όπου θα βάλουμε το αυγό. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε το μπιφτέκι από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν αρχίζει να παίρνει χρώμα προσθέτουμε στο κέντρο το αυγό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 4 λεπτά, ανάλογα πόσο μαλακό θέλουμε τον κρόκο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.