Υλικά
12 μεγάλες γαρίδες
12 φέτες μπέικον
250 γραμμάρια έτοιμη ζύμη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφαιρώντας το κεφάλι, το κέλυφος ενώ αφήνουμε ανέπαφη την ουρά. Ύστερα παίρνουμε το μπέικον και τυλίγουμε μια φέτα σε κάθε γαρίδα. Είναι σημαντικό οι φέτες να είναι λεπτές. Ανοίγουμε τη ζύμη και την κόβουμε σε ορθογώνια των 24 εκατοστών και πλάτος 18-20 εκατοστά. Στη συνέχεια τυλίγουμε την κάθε γαρίδα με τη ζύμη και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 με 30 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.