Τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια με μπύρα

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017
thai-meatballs-15-680x952.jpg

Υλικά

500 γραμμάρια κιμά

2 αυγά

30 γραμμάρια παρμεζάνα

60 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά

1κ. σούπας αλεύρι

Αλάτι

Μοσχοκάρυδο

Ελαιόλαδο

1 ποτήρι μπύρα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά και σιγά σιγά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα συστατικά, το αυγό, την τριμμένη φρυγανιά, την παρμεζάνα, το μοσχοκάρυδο και λίγο ελαιόλαδο. Πλάθουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Όταν είναι έτοιμα βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Προς το τέλος προσθέτουμε την μπύρα και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα