
Υλικά
500 γραμμάρια κιμά
2 αυγά
30 γραμμάρια παρμεζάνα
60 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
1κ. σούπας αλεύρι
Αλάτι
Μοσχοκάρυδο
Ελαιόλαδο
1 ποτήρι μπύρα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά και σιγά σιγά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα συστατικά, το αυγό, την τριμμένη φρυγανιά, την παρμεζάνα, το μοσχοκάρυδο και λίγο ελαιόλαδο. Πλάθουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Όταν είναι έτοιμα βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Προς το τέλος προσθέτουμε την μπύρα και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο