COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα φτιάχνουμε το πιο νόστιμο χορτοφαγικό burger


5 Φεβρουαρίου 2018

ultimate-vegan-portobello-mushroom-burger-fried-cashew-cheese-stuffed-212-of-291-1.jpg

Υλικά

250 γραμμάρια κατεψυγμένο ή φρέσκο ​​σπανάκι

1 αυγό

300 γραμμάρια πατάτες

2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι για γεύση

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό, όταν είναι έτοιμες αφαιρούμε τη φλούδα και τις λιώνουμε μέχρι να γίνουν πουρές. Στη συνέχεια μαγειρεύουμε το σπανάκι για περίπου 10 λεπτά. Ανακατεύουμε τον πουρέ με τη παρμεζάνα, το σπανάκι και το αυγό και ρίχνουμε λίγο αλάτι. Πλάθουμε το μίγμα και φτιάχνουμε  περίπου 5 burgers. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνετε στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά. Ότα τα χορτοφαγικά μπιφτέκια είναι έτοιμ τα βάζουμε σε ζεστά ψωμάκια μαζί με τα λαχανικά της αρεσκείας μας και απολαμβάνουμε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.