Υλικά
200 γραμμάρια λευκό ταραμά
350 γραμμάρια ψίχα ψωμιού, μουσκεμένο σε νερό και στραγγισμένο καλά
100 ml χυμό λεμόνι
1 κρεμμύδι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το κρεμμύδι με τον ταραμά και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο, χτυπώντας μέχρι να γίνουν πολτός. Ύστερα προσθέτουμε τη ψίχα και το λεμόνι και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Δοκιμάζουμε ώστε να έρθει η γεύση που μας αρέσει. Σερβίρουμε σε ένα μπολ και απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.