
Υλικά
½ κιλό γαύρο
Ελαιόλαδο
Ξύδι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τον γαύρο, αφαιρώντας τα κεφάλια και τα κόκαλα, ύστερα πλένουμε τα φιλέτα και τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε ξύδι μέχρι να σκεπαστούν τα φιλέτα γαύρου και τα αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο. Την επόμενη ημέρα βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο, τα αφαιρούμε από το ξύδι και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με ελαιόλαδο μέχρι να σκεπαστούν και τα αφήνουμε για άλλες 24 ώρες. Την επόμενο μέρα ο μαριναρισμένος γαύρος είναι έτοιμος.
Διαβάζονται Τώρα
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (28/7 - 3/8/25) - Έτοιμοι για μια εβδομάδα που υπόσχεται ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις αλλά και δύσκολες αλήθειες;
- Tea: Διέρρευσαν χιλιάδες selfies γυναικών, που μιλούν για τους άνδρες που βγαίνουν ραντεβού
- Ο επιτακτικός λόγος που δεν πρέπει τα παιδιά να έχουν κινητό πριν από τα 13
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.