Υλικά
600 γραμμάρια πατάτες
Ηλιέλαιο
Μείγματα μπαχαρικών της αρεσκείας σας
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες ή τις αφήνουμε με τη φλούδα. Τις κόβουμε σε φέτες και τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί, για να απομακρυνθεί η περίσσεια του νερού. Σε ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετείτε τις πατάτες και τις πασπαλίζουμε με το μίγμα μπαχαρικών. Ψήνουμε στο φούρνο στον αέρα και μετά από 7 με 8 λεπτά πρέπει να αλλάξουμε τη λειτουργία από αέρα σε γκριλ. Μετά από 5 λεπτά γυρνάμε τις πατάτες και ψήνουμε από την άλλη μεριά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.