COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Το πιο νόστιμο ρύζι με κολοκύθα και γκοργκοντζόλα


14 Μαρτίου 2018

pumpkin-risotto-cheese.jpg

Υλικά

280 γραμμάρια καστανό ρύζι

200 γραμμάρια κολοκύθας

1 μέτριο κρεμμύδι

80 γραμμάρια γκοργκοντζόλα

1 ποτήρι λευκό κρασί

660 γραμμάρια ζωμό λαχανικών

20 γραμμάρια ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε την κολοκύθα σε μικρά κομμάτια. Τα προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με λάδι και τα σοτάρουμε για 2 με 3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και το κρασί και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ζωμό ανακατεύουμε καλά, βάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 42 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε την γκοργκοντζόλα και σερβίρουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.