Υλικά
280 γραμμάρια καστανό ρύζι
200 γραμμάρια κολοκύθας
1 μέτριο κρεμμύδι
80 γραμμάρια γκοργκοντζόλα
1 ποτήρι λευκό κρασί
660 γραμμάρια ζωμό λαχανικών
20 γραμμάρια ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε την κολοκύθα σε μικρά κομμάτια. Τα προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με λάδι και τα σοτάρουμε για 2 με 3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και το κρασί και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ζωμό ανακατεύουμε καλά, βάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 42 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε την γκοργκοντζόλα και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.