
Υλικά
100 γραμμάρια ρύζι
4 ντομάτες
2 κόκκινες πιπεριές
1 πράσινη πιπεριά
100 γραμμάρια φασολάκια
3 σκελίδες σκόρδο
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
Μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό και το στραγγίζουμε. Αφαιρούμε το κοτσανάκι από τις ντομάτες και τις κόβουμε κομμάτια. Ψήνουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε φέτες. Βράζουμε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό, τα ξεπλένουμε και τα στραγγίζουμε. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το σκόρδο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και τέλος το λάδι. Στη συνέχεια ανακατεύουμε το ρύζι με τα φασολάκια και τις πιπεριές. Γαρνίρουμε με ντομάτες και απολαμβάνουμε.
Διαβάζονται Τώρα
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (4 - 10/8/25) - Η ενέργεια μπλοκάρεται, η κούραση συσσωρεύεται και το συναίσθημα γίνεται θολό και φορτισμένο
- Πελοπόννησος: 5 προορισμοί που μοιάζουν με νησί (αλλά είναι καλύτεροι)
- 5 μονοήμερες αποδράσεις με αυτοκίνητο, για να μην “λιώσεις” τον Αύγουστο στην Αθήνα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.