Υλικά
1 ½ κιλό αρνί
2 λεμόνια
1 φλ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το δεντρολίβανο. Βάζουμε το αρνί σε ένα ταψί μαζί με το χυμό από τα 2 λεμόνια και το ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου. Με τη σάλτσα που σχηματίζεται περιλούζουμε πότε-πότε το κρέας.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.