COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Η πιο νόστιμη και γρήγορη εκδοχή για τα μακαρόνια με κιμά


27 Μαΐου 2018

landscape-1450730463-ghk-0116-classic-spaghetti-bolognese.jpg

Υλικά

½ κιλό κιμά

 ½ κρεμμύδι

2 τριμμένες ντομάτες

Αλάτι, πιπέρι

1 κ.σ βασιλικό

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και το μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά και τον μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, το βασιλικό και ανακατεύουμε καλά.

Βάζετε το λάδι στο τηγάνι, τρίβετε το μισό κρεμμύδι και το αφήνετε να τσιγαριστεί. Μετά βάζετε τον κιμά, και τον αφήνετε να τσιγαριστεί και να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια, ρίχνετε το χυμό τομάτας, ανακατεύετε και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το βασιλικό. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα σερβίρουμε με τον κιμά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.