Υλικά
8 αυγά
1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε την ένταση και προσθέτουμε τα αυγά, τα οποία έχουμε χτυπήσει με ένα πιρούνι σε ένα μπολ μαζί με το αλάτι. Ανακατεύουμε το μείγμα με μία ξύλινη κουτάλα και όταν απορροφηθεί η κρέμα γάλακτος ρίχνουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Τέλος προσθέτουμε πιπέρι και απολαμβάνουμε,
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.