Υλικά
4 αυγά
200 ml γάλα
160 ml ελαιόλαδο
400 γρ. αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
200 γρ φέτα
100 γρ κίτρινο σκληρό τυρί
Λίγο σουσάμι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το ελαιόλαδο και τα τυριά τριμμένα. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι. Το μείγμα θα πρέπει να έχει τη μορφή ενός παχύρευστου χυλού.
Στη συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε το μίγμα, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε φούρνο στους 180°C, για 30-40 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει η επιφάνεια του τυρόψωμου. Δοκιμάστε τη μέση με μια οδοντογλυφίδα για να σιγουρευτείτε ότι έχει ψηθεί καλά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.