Υλικά
400 γρ. γαρίδες, αποφλοιωμένες
2 κολοκυθάκια
2 ψητές πιπεριές κονσέρβα
1 κρεμμύδι
½ λεμόνι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά. Βγάζουμε τις γαρίδες από το τηγάνι και προσθέτουμε σε αυτό το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τις γαρίδες, ανακατεύουμε και αφήνετε για ακόμα 2 λεπτά. Ρίχνουμε από πάνω λίγο χυμό λεμονιού και σερβίρουμε τις γαρίδες ζεστές.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.