Tο κέικ που φτιάχνουμε σήμερα είναι τόσο λαχταριστό που δεν θα μείνετε στο ένα κομμάτι
Υλικά
500 γραμμάρια κολοκυθάκια
100 γραμμάρια ρικότα
60 γραμμάρια αλεύρι
2 αυγά
1 φακελάκι μαγιά
Τριμμένο κίτρινο τυρί
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τη ρικότα και τα χτυπάμε με ένα μίξερ μέχρι να έχουμε μια απαλή κρέμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μίγμα. Στο τέλος προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί, πασπαλίζουμε με λίγο τυρί και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.