Αργεντίνικο ρύζι με κόκκινα φασόλια και γαρίδες

Δευτέρα 5 Νοέμβριος 2018
20150216-cajun-shrimp-red-bean-rice-nm-001.jpg

Υλικά:

4 φλιτζ. βρασμένο ρύζι σπυρωτό

350 γρ. γαρίδες

400 γρ.  τοματάκια ψιλοκομμένα

λίγο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

λίγο σκόρδο ψιλοκομμένο

200 γρ. κόκκινα φασόλια (κονσέρβας), πλυμένα και στραγγισμένα

1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

λίγο λάδι

Εκτέλεση: 

Σοτάρετε τις γαρίδες με λίγο λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτετε τα τοματάκια, τα φασόλια, το τσίλι και λίγο μαϊντανό. Αφήνετε να πάρουν μια βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε το μίγμα να σιγοβράσει για 15 λεπτά. Αφού βάλετε αλάτι και πιπέρι, ρίχνετε μέσα το έτοιμο ρύζι. Ανακατεύετε καλά. Πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.

TRENDING ARTICLES