
Σας έχουμε την καλύτερη συνταγή για τη γαλοπούλα που σας περίσσεψε.
Υλικά
2 φλιτζάνια γλυκοπατάτες
1 φλιτζάνι σέλινο
1 κρεμμύδι
4 φλιτζάνια γαλοπούλα μαγειρεμένη
2 φλ. μανιτάρια
1/2 κουταλάκι αποξηραμένη μαντζουράνα
1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
1 1/2 φλιτζάνια κατεψυγμένα λαχανικά
4 λωρίδες ψημένο μπέικον
2 φλιτζάνια γάλα
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τις γλυκοπατάτες κομμένες σε κύβους μαζί με το σέλινο, το κρεμμύδι, τη γαλοπούλα, τη μαντζουράνα, το θυμάρι και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχει προσθέτουμε τα λαχανικά και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά περισσότερο. Προσθέτουμε το μπέικον και τα μανιτάρια σε κύβους και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε το γάλα και όταν η σούπα αρχίσει να σιγοβράζει σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε.
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.