COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Αχνιστή μανιταρόπιτα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτή της γιαγιάς σας


25 Φεβρουαρίου 2019

phesant-pie-683x1024.jpg

Αχνιστή, πεντανόμιστη, που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτή της γιαγιάς σας.

Υλικά

2 φύλλα φρέσκια σφολιάτα

1 πακέτο μανιτάρια

200 γρ. κίτρινο τυρί

200γρ. τριμμένη μοτσαρέλα

4 αυγά

350 γρ. κρέμα γάλακτος

Αλάτι

Εκτέλεση 

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με τα 3 αυγά και την κρέμα γάλακτος. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα προσθέτουμε στο μίγμα με τα τυριά. Στη απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε ένα ταψί, αδειάζουμε το μίγμα και το σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο. Χτυπάμε το αυγό με περίσσεψε και το αλείφουμε στην επιφάνεια. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180  βαθμούς για 40 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.