COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

#easybakeeasylife Σπιτικές μπάρες με δημητριακά, φρούτα και σοκολάτα το ιδανικό σνακ για το σχολείο


3 Μαΐου 2019

easybake_2937.jpg

Ώρα 7 το πρωί και προσπαθείτε να ντυθείτε αλλά και να ξυπνήσετε τον μικρό πρίγκιπα ή την μικρή πριγκίπισσα που σε λίγη ώρα θα φύγει για το σχολείο. Και τότε σκέφτεστε τι σνακ να του δώσετε, ώστε να είναι νόστιμο αλλά και θρεπτικό ταυτόχρονα. Γιατί η προετοιμασία του κολατσιού είναι μια πρόκληση αλλά και ένας συχνός πονοκέφαλος για όλες τις μαμάδες.

Έτσι λοιπόν και εμείς σκεφτήκαμε να σας δώσουμε τη συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Και δεν είναι άλλη από τις σπιτικές μπάρες.

Με τη βοήθεια των Easy Bake φτιάχνουμε τις πιο τραγανές και τις πιο νόστιμες μπάρες με δημητριακά, φρούτα και σοκολάτα και δίνουμε στα παιδιά μας τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσουν την ημέρα τους.

Υλικά

500 γρ. μείγμα για Σπιτικές Μπάρες Easy Bake

Εκτέλεση

Βήμα 1

Στρώνουμε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί με διάσταση βάσης 27x21cm. Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα στο ταψί και συμπιέζουμε με το χέρι τυχόν συσσωματώσεις. Στην συνέχεια πατάμε το απλωμένο μείγμα πολύ καλά με την παλάμη του χεριού μας ή με μια σπάτουλα ώστε να μην έχει κενά.

Βήμα 2

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C (με αέρα) για 8 - 10 λεπτά.

Βήμα 3

Κόβουμε τις μπάρες όσο είναι ακόμα ζεστές σε 10 τεμάχια και τις αφήνουμε να κρυώσουν πριν το σερβίρισμα.

Αγαπάτε και εσείς τις σπιτικές συνταγές; Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό πατώντας εδώ και κάθε βδομάδα ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίζει ένα κουτί με όλα τα προϊόντα easy bake.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.