Ζουμερός σολομός με πορτοκάλι και μάραθο

Τρίτη 14 Μάιος 2019
salmone-con-finocchi-e-arance.jpg

Εάν ετοιμάσετε τη σημερινή συνταγή και τη δοκιμάσετε δεν θα θέλετε να τελειώσει.

Υλικά

700 γραμμάρια φιλέτα σολομού

1 λεμονί

1 πορτοκαλί

Σχοινόπρασο

Μάραθο κομμένο σε φέτες

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 

Κόβουμε το πορτοκάλι και το λεμόνι σε φέτες και ρίχνουμε μερικές στο κάτω μέρος ενός ταψιού. Στη συνέχεια τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού μαζί με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και μάραθο. Ολοκληρώνουμε τη συνταγή με τις υπόλοιπες φέτες λεμονιού και πορτοκαλιού και αλατοπιπερώνουμε.  Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

TRENDING ARTICLES