Μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων και αρωμάτων σε μια υπέροχη συνταγή. Δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε.
Υλικά
100 γραμμάρια ρύζι
4 ντομάτες
100 γραμμάρια φασολάκια
3 σκελίδες σκόρδο
2 κόκκινες πιπεριές
1 πράσινη πιπεριά
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
Μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι και το στραγγίζουμε. Εν τω μεταξύ κόβουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα φασολάκια και όταν είναι έτοιμα τα ξεπλένουμε και τα στραγγίζουμε. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το σκόρδο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι. Στη συνέχεια ανακατεύουμε το ρύζι με τα φασολάκια, τις πιπεριές και τις ντομάτες και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα με το σκόρδο και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Πηγή φωτογαρφίας: minimalistbaker.com
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.