Το σημερινό πιάτο είναι πρωτότυπο, γρήγορο στην προετοιμασία και πάνω από όλα πολύ νόστιμο.
Υλικά
500 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου
6 φύλλα φασκόμηλου
80 γραμμάρια βούτυρο
Ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδου
Δενδρολίβανο
Μαϊντανός
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το δενδρολίβανο και τα ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε τα στήθη κοτόπουλου με τα βότανα και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι. Τα μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και από τις δυο πλευρές και στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμα ένα λεπτό περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο, το σκόρδο και το φασκόμηλο και μαγειρεύουμε για 2 με 3 λεπτά.
Ύστερα προσθέτουμε νερό ή ζωμό λαχανικών ώστε να κρατήσουμε τα στήθη μαλακά και να μη στεγνώσουν. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου να αποκτήσουν χρώμα και οι δυο πλευρές. Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.