Η σημερινή συνταγή είναι πεντανόστιμη και πολύ εύκολη στην προετοιμασία.
Υλικά
125 γρ. ξιφία
½ λεμόνι
Ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ξιφία και αφήνουμε για μια ώρα. Όταν περάσει η ώρα τοποθετούμε το ψάρι στη σχάρα και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Ενώ βουρτσίζουμε με τη σάλτσα και από τις δυο πλευρές. Σερβίρουμε τον ξιφία με την υπόλοιπη σάλτσα και πασπαλίζετε με μαϊντανό
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.