Σήμερα κάνουμε τη διαφορά και μαγειρεύουμε την ομελέτα στο φούρνο και όχι στο τηγάνι.
Υλικά
2 αυγά
50 γρ. φέτα
100 γρ. μανιτάρια
1 πιπεριά
1 κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με μια πετσέτα και το κόβουμε σε φέτες. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και την πιπεριά για 5 λεπτά. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα. Ρίχνουμε το τυρί σε κομμάτια και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε και τα υλικά που έχουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα πυρέξ και μαγειρεύουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Πηγή φωτογραφίας: kitchen.nine.com.au
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.