Το μεζεδάκι αυτό είναι παντός καιρού και ταιριάζει σε οποιαδήποτε μεζεδοκατάσταση.
Υλικά
600 γρ. κόκκινα κρεμμύδια
2 κουταλιές της σούπας αλάτι
100 γρ. αλεύρι
50 γρ. νερό
Μαϊντανός
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το αλάτι και τα ανακατεύουμε με τα χέρια για 3 λεπτά. Στη συνέχεια τα ξεπλένουμε για να φύγει το πολύ αλάτι και τα μεταφέρουμε σε ένα άλλο μπολ μαζί με το μαϊντανό. Προσθέστε το αλεύρι και το νερό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να αναμειχθούν όλα τα υλικά.
Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας δύο κουταλιές της σούπας παίρνουμε το μίγμα και το βάζουμε στο τηγάνι. Μαγειρεύουμε τις κροκέτες για περίπου 8 λεπτά, έως ότου είναι χρυσαφένιες, στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα χαρτί κουζίνας για να φύγει το πολύ λάδι και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 μεγάλες τάσεις διακόσμησης για τα Χριστούγεννα 2025 που θα λάμψουν φέτος τις γιορτές
- Τα loafers είναι το passe-partout του φθινοπώρου και ξέρουμε πώς θα το φορέσεις από τώρα ως και τον χειμώνα
- Ο γιος του Ρίτσαρντ Γκιρ και η κόρη της Σίντι Κρόφορντ θα δουλέψουν μαζί, 30 χρόνια μετά το διαζύγιο των γονιών τους