
Υλικά
320 γραμμάρια σπαγγέτι
400 γραμμάρια καλαμάρια καθαρισμένα
3 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο
Μαϊντανός
2 φύλλα μέντας
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τυρί πεκορίνο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα καλαμάρια σε κομμάτια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, το σκόρδο και τα καλαμάρια. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για τουλάχιστον 20 λεπτά, προσθέτοντας το μισό ποτήρι λευκό κρασί. Όταν τα καλαμάρια μαλακώσουν, αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτοντας τον μαϊντανό και τη μέντα.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το τριμμένο πεκορίνο. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε ενώ κρατάμε λίγο από το νερό που μαγειρεύτηκαν. Στη συνέχει τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τα καλαμάρια και τα μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά με μια κουταλιά από το νερό που φυλάξαμε και προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή φωτογραφίας: www.incucinaconmaxeandre.it
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.