Η σημερινή συνταγή είναι εύκολη και πεντανόστιμη.
Υλικά
100 γραμμάρια ρύζι
4 ντομάτες
2 κόκκινες πιπεριές
1 πράσινη πιπεριά
100 γραμμάρια κόκκινα φασόλια
3 σκελίδες σκόρδο
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
Μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό και το στραγγίζουμε. Αφαιρούμε το κοτσανάκι από τις ντομάτες και τις κόβουμε κομμάτια. Ψήνουμε τις πιπεριές για λίγα λεπτά στο γκριλ και τις κόβουμε σε φέτες. Βράζουμε τα φασόλια σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε.
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το σκόρδο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και τέλος το λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, τα φασόλια και τις πιπεριές και ανακατεύομε. Γαρνίρουμε με ντομάτες και απολαμβάνουμε.
Πηγή: www.epicurious.com
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.