Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας, δεν έχετε παρά να ετοιμάσετε την καρμπονάρα που σας προτείνουμε και θα μείνουν όλοι έκπληκτοι από το πόσο νόστιμη είναι.
Υλικά
320 γρ. παπαρδέλες
6 αυγά
350 γραμμάρια λουκάνικα
Τσίλι αποξηραμένο
Πιπέρι
100 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το λουκάνικο σε κομμάτια. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το τσίλι και τα κομματάκια λουκάνικου και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την παρμεζάνα και λίγο αλάτι. Αφού μαγειρευτούν τα ζυμαρικά, κρατάμε ένα ποτήρι νερό μαγειρέματος, τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τα λουκάνικα μαζί με το ζεστό νερό και τα αυγά ανακατεύοντας γρήγορα, προσέχοντας να μην γίνει το αυγό ομελέτα. Όταν σχηματιστεί μια κρέμα, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.